En första recension av vår bok ”SKÅNE”!

mmm omslagClaes Halls och min kulinariska reseguide ”Skåne – möten, mat, människor” har fått sin första mycket positiva recension och det är BTJ som står för den. Recensenten konstaterar att det är:

en kärleksfull och personligt skriven guidebok.

samt att urvalet är vårt eget och att de är präglade av mat och dryck eller produktion av råvaror. Recensenten Maria Bennmalm konstaterar också:

Utgångspunkten har varit mer landsbygd än stad /…/ man täcker in både kust och inland i urvalet /…/ uppdelat på åtta geografiskt betingade kapitel. Här presenteras personer, eldsjälar, ställen, smaker och dofter åtföljt av ett rikt bildmaterial i färg. Extra plus för vägbeskrivningarna som följer med till varje plats. Avslutningsvis finns adresslista med kontaktuppgifter, karta samt författarpresentationer.

Vi är glada och stolta, kom och njut – av Skåne och av bokens bilder och texter! Säljs där böcker säljs – samt hos mig och jag skickar gärna till dig, med en dedikation om du vill. Boken är en jättefin present till någon du önskar allt gott i Skåne, världen och livet.

Mossagården 6    AA Lyran 20

1 Mat o Destillat 3

Ebba-Maria Olson på Mossagården, Jörgen Lloyd på Lyran och Fredrik Lundegård på Mat och Destillat är bara några av alla som porträtteras i boken. Foto: ©Claes Hall

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i boktips, Hall, isaberg, Norin, skrivande, utveckling. Bokmärk permalänken.