Vill du skriva med mig i sommar?

Den gamla smedjan

Många av oss som sysslar med skrivandet använder gärna sommaren till det. Sena vinterkvällar drömmer vi om att fördjupa oss i textvärldarna under några dagar, en vecka eller kanske mer.

För min del var det tidiga sommar-morgnar i hyrt hus när jag skrev ”Tre enkla regler – finns inte”. Tre-fyra timmars skrivande, sedan smakade det gott med frukost. Därefter tog det sociala sommarlivet över. Jag medger att jag var lite trött fram mot kvällsgrillningen … men då hägrade nästa morgons skrivtimmar redan. Det finns fortfarande en speciell lyster i den känslan.

Det är skönt och samtidigt effektivt att få fördjupa sig i sitt skrivande periodvis. Texten hinner vidgas och etableras. Projektet får konturer nog för att det ska vara möjligt att fortsätta skriva kortare stunder vid sidan av arbete och familjeliv under höst och vinter.

Därför erbjuder jag nu en fantastisk sommarskrivartjänst här i min skånska by, Bjärsjölagård. Du hyr i den vackra gamla skånelängan snett över gatan från mig. Mina grannar, Göran och Viveka, är ditt värdpar. När du bokat in dig hos dem kommer du och jag överens om hur mycket tid och stöd du behöver av mig som coach. Det kan handla om att vi ses och samtalar om dagens skrivande, jag kan läsa valda delar före, under tiden eller efter din skrivperiod eller vad du än önskar. Du styr.

Du får inte bara en alldeles fantastiskt rogivande miljö att bo och skriva i utan också en engagerad och van läsare. Jag arbetar alltid stöttande i min textläsning – möjligheterna till utveckling är i fokus, liksom dina intentioner.

Vill ni vara två som skriver tillsammans och får coachning under några dagar går det utmärkt – huset rymmer två flitiga författare. Promenadvägarna, skogen, utsikten, den lummiga trädgården väntar på din närvaro.

Så vad väntar du på? Nu har du möjligheten att förverkliga din dröm om en intensiv skrivtid där din text är det enda viktiga.

Här kan du läsa mer och boka boendet och här kontaktar du mig för frågor och vidare samtal om dina behov!

Med andra ord:
Varmt välkommen till fina Bjärsjölagård mitt i Skåne, omgivet av bokskogar, historiska platser, åsar, sandhedar och Vombsjön med glasklart vatten.

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i författarcoach, lektörstjänst, Skåne, skrivande, Skrivandets hjärta, utveckling och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vill du skriva med mig i sommar?

  1. Pingback: Första nyhetsbrevet 2018 | THINK TANK Elisabet Norin

Kommentarer är stängda.