Nu kommer den snart …


 … min och Claes Halls finfina bok om Skåne – möten, mat och människor var vad vi undersökte under åtta-nio månaders färder genom landskapet. Instruktionerna från förlaget var tillräckligt fria för oss – det blev en blandning av favoritplatser och undersökningar av nya favoritplatser. Vi har träffat massor av engagerade och mysiga människor som står mitt uppe i att realisera sina drömmar om vad de vill göra med sina liv – och vad de vill bjuda oss andra på. Vi har lärt oss massor om mat, om att lyssna på sin egen inre vilja och röst och om att våga göra sånt som är lite udda – men helt rätt – ibland lite på tvärs mot vad man bör. Platserna har också bjudit på sig själva – ja, också en plats kan kännas som en person som bjuder till möte. Texter och bilder bildar en egen resa genom boken – upplevelser värda att göra oavsett om du reser genom det fysiska landskapet eller mellan bokens pärmar.

Stort och varmt tack till alla er som bjöd på er själva och på er historia!

Du läser mer om boken och kan förbeställa den här på Isaberg förlags webbsajt. 

 

 

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i boktips, gestaltning, isaberg, kultur, landsbygdsutveckling, Norin, Skåne, skrivande. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nu kommer den snart …

  1. Pingback: Ny bok från Elisabet Norin | Smålands författarsällskap

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.