Hur gör jag min bok känd för nya läsare?

Detta är en fråga som jag ofta får och det är inte konstigt. Inte alla författares böcker säljs i många tusen per automatik och alla författare, både på traditionella förlag, liksom hybridutgivande och egenutgivare behöver tänka över sin situation.

Har du haft en speciell läsare i fokus när du skriver så behöver du hålla kvar den bilden även efter utgivningen. Och hur bygger man egentligen relationer som gör att fler läsare blir nyfikna? Vad är en hashtag? Måste man delta i bokmässor av olika slag? Vad kostar det? Hur presenterar man sig muntligt? Vilka texter ska jag skriva och för vilka medier?

Vi tar upp alla tänkbara frågor lördag 18 februari då vi ses på Kreativator, Gröne gatan 16 i Lund. Tiderna denna dag är kl 9.30 – 16.30.

Vi får också besök av Mikael Lundholm på Zcreenz. Så här presenterar han sig:

Mikael Lundholm, Zcreenz, hjälper företag med deras närvaro på sociala medier. Hela vägen från att utifrån vad uppdragsgivaren önskar för resultat med sociala medier välja på vilka plattformar man får bäst resultat, till att löpande underhålla en publiceringsplanering, skapa innehållet med bilder, filmer och text, till att kontinuerligt och skyndsamt besvara kommentarer och frågor som kommer på posteringar och som direktmeddelanden. Vid behov även trollhantering.

Vid några tillfällen har jag själv haft god hjälp av Mikael, och vet att han har mycket att berätta. Han roddar också Babbelpodden med författarna Emma Andersson & Charlotte Cederlund.

Prislappen för denna dag är 750,-, jag fakturerar när du anmäler dig. Jag bjuder på frukt och fika, lunch tar vi på stan. Vi har fortfarande möjlighet att ta in ytterligare 2-3 deltagare, så hör av dig snarast om du är intresserad.
Välkommen!

Elisabet på ThinkTank

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i workshop. Bokmärk permalänken.