Vårvintern 2015 – kurser på Övedskloster

Inspirationsdag på Övedskloster lördag 31 jan kl 10.00 – 16.00

2015-01-03 11.23.09Varmt välkommen till en inspirerande skrivdag i Övedskloster. Vi tar natur och kultur utom- och inomhus till hjälp och inspiration. Platsen är inte bara vacker, den är unik med flora, fauna och historik. Människor har enligt historieskrivningen funnits här sedan 1100-talet, antagligen längre … Hör gärna av dig med önskemål om vad du vill att vi tar upp under dagen, annars förbereder jag givetvis matnyttigt och roligt material som vanligt. Samling i Kyrkohuset, vid Öveds kyrka. Medtag egen lunch, ev. något att sitta på utomhus, papper, penna, laptop, regnkläder, ev. kamera. Jag bjuder på fika. Max 7 deltagare. Kostnad: 400 kr. Anmälan till Elisabet Norin, mejl elisabet @ elisabetnorin.se, tel 0708-418480.


Skrivarkurs lörd 21 febr kl 10 – sönd 22 febr kl 15

Skrivarkurs med huvudtema GESTALTNING på vackra Övedskloster vid Vombsjön i Skåne. Med natur och kultur som närmsta grannar ägnar vi oss växelvis åt reflekterande samtal, lektioner och tid för eget skrivande. Riktar sig till dig som kommit en bit på väg och behöver öva på och få grepp om gestaltningens konst. Max 7 deltagare. Vackert och vilsamt B&B-boende inkl frukost på godset (inte lämpligt boende för pälsdjursallergiker) för långväga deltagare tillkommer. Du skickar in textprover, 5-8 A4, i förväg. Kurskostnad inkl två luncher, fika, en middag, 1.900 kr. Du som är återvändare från mina tidigare arrangemang eller har fått en responsläsning tidigare har 10% rabatt på angivet pris. Information om och priser för boendet hittar du här. Sista anmälningsdatum 2 februari, anmäl dig eller ställ frågor till elisabet @ elisabetnorin.se eller tel 0708 418480.


Inspirationsdag på Övedskloster lördag 28 mars kl 10.00 – 16.00

Varmt välkommen till en inspirerande skrivdag i Övedskloster. Vi tar natur och kultur utom- och inomhus till hjälp och inspiration. Platsen är inte bara vacker, den är unik med flora, fauna och historik. Människor har bott här sedan 1100-talet … Hör gärna av dig med önskemål om vad du vill att vi tar upp under dagen. Samling i Kyrkohuset, vid Öveds kyrka. Medtag egen lunch, ev. något att sitta på utomhus, papper, penna, laptop, regnkläder, ev. kamera. Jag bjuder på fika. Max 7 deltagare. Kostnad: 400 kr. Anmälan till Elisabet Norin, mejl elisabet @ elisabetnorin.se, tel 0708-418480.

Minifestival med bokcafé på Övedskloster lördag 25 april kl 10.00 – 17.00

Kom och umgås på Övedsklosters café inne på slottets borggård. Lyssna till en rad skånska författare och poeter & kanske någon smålänning som grädde på moset, som läser ur sina verk. Shoppa deras böcker och få dem signerade eller handla äldre litteratur av vårt lokala antikvariat. Detaljerat program kommer senare. Arrangemanget ingår i Litteraturrundan.

Inspirationsdag på Övedskloster söndag 26 april kl 10.00 – 16.00

Varmt välkommen till en inspirerande skrivdag i Övedskloster. Vi tar natur och kultur utom- och inomhus till hjälp och inspiration. Platsen är inte bara vacker, den är unik med flora, fauna och historik. Människor har definitivt funnits här sedan 1100-talet … Hör gärna av dig med önskemål om vad du vill att vi tar upp under dagen. Samling i Kyrkohuset, vid Öveds kyrka. Medtag egen lunch, ev. något att sitta på utomhus, papper, penna, laptop, regnkläder, ev. kamera. Jag bjuder på fika. Max 7 deltagare. Kostnad: 400 kr. Anmälan till Elisabet Norin, mejl elisabet @ elisabetnorin.se, tel 0708-418480. Ingår i Litteraturrundan.

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i litteratur, litterär gestaltning, skrivarkurser och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.