Boktips för dig som vill komma igång och skriva

”Din bokidé – en steg för steg-guide” är en nätt men effektiv bok som riktar sig till dig som vill komma igång och skriva på ett större projekt, som en roman eller en fackbok.

Den är skriven av Jeanette Niemi, skrivarpedagog, lektör och coach. Boken bygger på hennes erfarenheter av att vägleda människor in i skrivlivet och på en av hennes kurser med samma rubrik.

Fokus i boken är helt och hållet på dig som person, hur du kan plocka in dina författardrömmar i en hållbar vardagsstrategi som gör dem möjliga att förverkliga. Det handlar om att skapa utrymme och att konkretisera vad du vill och vart du är på väg. Efter inventering av idéverkstaden bär det av ut i en plan som hjälper dig som blivande författare att förstå såväl fallgropar som betydelsen av att då och då fira när du uppnår dina delmål.

Du kan köpa boken via Jeanettes webbsajt där du också hittar information om hennes skrivarresor och andra tjänster. Här hittar du länk. 

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i boktips, metodik & pedagogik och märktes . Bokmärk permalänken.