Välkommen på författarkurs på Karby gård 18-20 mars!

Norin och Collin:
AC Collin och jag arbetar tillsammans igen (äntligen!). Vi är – i all ödmjukhet – två av landets bästa och mest erfarna pedagoger och lektörer, lika och olika och kompletterar varandra fint för din utveckling i skrivandet! Under en weekend i mars varvar vi skrivövningar med teori. Fokus gestaltning och karaktärsutveckling.

Du är inte nybörjare och har troligen gått en eller annan skrivarkurs. Du är nyfiken på nya, kreativa angreppssätt för att komma vidare i ditt berättande. Efter helgen har du inspirerande verktyg och material att jobba vidare med.

Karby Gård är en uppskattad mötesplats för konst och kultur. Platsens rötter försvinner ned i den historiska uppländska myllan, här är vi grannar med den riktiga landsbygden. Allmänna kommunikationer hit är goda (Kolla SL). Du ordnar resa och boende själv, vi bjuder på fika och trivsam miljö. En lättare lunch serveras till självkostnadspris på caféet. Om intresse finns äter vi gemensam middag på lördag kväll.

Pris: 3.600 kronor. OBS! Sista anmälnings-/betalningsdag 7 mars 2016.
Minst antal deltagare: 6. Max antal deltagare: 10.
Kursstart 18.3 kl 14.30, avslut 20 mars kl 15.00. Du anmäler dig och betalar (”biljetter”) via länken här. Varmt välkommen!

Nyfiken, frågor, synpunkter, anmälan? Hör av dig till mig på kontaktformuläret här eller tel 0708 418480...

THINK TANK Elisabet Norin
Bjärsjölagårdsv. 15, Bjärsjölagård
275 95 Sjöbo
tel 0708 418480
Besöksadress: Kyrkohuset, Övedskloster
http://www.elisabetnorin.se
Blogg: elisabetnorin.wordpress.com
Skype: emnorin
Twitter: elisabetnorin
Fb: Tre enkla regler

 

https://www.facebook.com/events/1699515383596509/

 

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.