Din skrivinspiration i Lund

Inspirationsdag 1 i Lund – 12 november, kl 9.30-16.00 på IOGTs kulturhus på Bantorget 5 i Lund.

Varmt välkommen till en inspirerande skrivdag. Vi tar alla tänkbara verktyg till hjälp och inspiration, höjer ribban och utmanar oss själva i att öva GESTALTNING. Ta avstamp för ditt skrivande tillsammans med andra under denna dag. Fikat står uppdukat när du kommer. Medtag egen lunch (alternativt finns möjlighet att gå ut och äta lunch), papper, penna, laptop, ev. kamera. Fika ingår hela dagen. Kursavgift: 700,- som betalas i förväg via Swish 0708418480 eller bankgiro/faktura. Anmälan på mejl elisabet @ elisabetnorin.se, tel 0708-418480.

Inspirationsdag 2 i Lund – 26 november, kl 9.30-16.00 på IOGTs kulturhus på Bantorget 5 i Lund.

Varmt välkommen till en inspirerande skrivdag. Vi tar alla tänkbara verktyg till hjälp och inspiration, höjer ribban och utmanar oss själva i att öva GESTALTNING. Ta avstamp för ditt skrivande tillsammans med andra under denna dag. Fika står uppdukat när du kommer. Medtag egen lunch (alternativt finns möjlighet att gå ut och äta lunch), papper, penna, laptop, ev. kamera. Fika ingår hela dagen. Kursavgift: 700,- som betalas i förväg via Swish 0708418480 eller bankgiro/faktura. Anmälan på mejl elisabet @ elisabetnorin.se, tel 0708-418480.

Kanske vill du gå bägge dagarna – en dubbel injektion skrivlust? Det går bra eftersom det inte kommer att bli samma innehåll och övningar – kostnad för två dagar 1.300,-.

Hör av dig till mig på elisabet @ elisabetnorin.se eller tel 0708 418480 med frågor och/eller anmälan!

THINK TANK Elisabet Norin
Postadress: Bjärsjölagårdsvägen 15
275 95 Sjöbo
tel 0708 418480
Besöksadress: Kyrkohuset,
Öveds kyrkoväg 60-16
Övedskloster
sajt http://www.elisabetnorin.se
blogg http://www.elisabetnorin.wordpress.com
Facebook: http://www.facebook.com/TreEnklaRegler
Twitter: elisabetnorin
Skype: emnorin

 

 

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.