Oktober är månaden för Skrivandets hjärta

Varmt välkommen till ”Skrivandets hjärta”- en möjlighet att fördjupa din andra sida av myntet – skriva och läsa är ju två sidor av samma mynt.

På den här kursen får du möjlighet att kombinera de bägge och dessutom lära känna skrivarvänner för ömsesidigt och generöst utbyte. Se nedan och läs mera här om filosofin bakom och om ett sätt att utveckla ditt eget och andras skrivande.

Datum
lördag 15 okt kl 9.15 – 16.30 – introduktionsdag, IOGT-huset, Bantorget 5, Lund.

Arbete hemma i mellantiden och kontakt via nätet, cirka 6-12 timmar.

lördag 29 oktober kl 9.15 – 16.30 – uppföljningsdag med samtal i grupp, på Bantorget 5, Lund.

Plats
IOGTs kulturhus på Bantorget 5, centralt i Lund, 3  minuter från centralstationen, ev. på Kyrkohuset, Övedskloster, vid andra träffen.

Kurskostnad
3.100 kr. I kurskostnaden ingår fika bägge träffdagarna, utskrifter, ev. digital handledning, stöd för digitalt arbetsrum.

Anmälan till mig på elisabet @ elisabetnorin.se eller 0708 418480. Begränsat antal platser, först till kvarn. Betalning via Swish 0708 418480 eller faktura/bankgiro.

Detta tyckte deltagarna från första kursomgången:

”Den här kursen fick mig att ta tag i skrivandet igen och den muntliga responsen och de samtal som uppstod i den lilla gruppen ändrade min åsikt. Jag vill också säga att jag tycker att du är extra bra på att låta grupper ta sin egen form och att du tillåter tystnad och eftertanke när man sitter tillsammans – att det inte måste ‘fyllas med prat’ för att man sitter i en grupp.”

”Bra planerat med introduktion av alla deltagare. Bra att vi fick texter att respondera på tillsammans i blivande arbetsgrupper.”

”Denna del var superviktig.”

”Gillade strukturen, att utgå ifrån vissa teman för att se på en text. Det gjorde att jag kunde se på min egen text med mer strukturerade ögon.”

”Det bästa var att vi fick så pass bra kontakt i gruppen att vi kunde slappna av och vara kreativa tillsammans.”

THINK TANK Elisabet Norin
Postadress: Bjärsjölagårdsvägen 15
275 95 Sjöbo
tel 0708 418480
Besöksadress: Kyrkohuset,
Öveds kyrkoväg 60-16
Övedskloster
sajt http://www.elisabetnorin.se
blogg http://www.elisabetnorin.wordpress.com
Facebook: http://www.facebook.com/TreEnklaRegler
Twitter: elisabetnorin
Skype: emnorin

 

 

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.