Inspirationsdag för tappade och nya sugar och trådar

Snart är det sommar. Vi är många som planerar att återknyta till våra skrivprojekt och -idéer och ägna sommaren åt dem. Då är det en fin idé att plocka upp tappade trådar och sugar med hjälp av en inspirationsdag för dig själv och ditt skrivande. Du blir på så sätt redo att använda den första sommarskrivardagen fullt ut.

Just nu erbjuder jag dig en skrivarsöndag, den 20 maj, i Lund.

Vi samlas i kontorskollektivet Kreativator på Grönegatan 16 i Lund. Detta är vackra gamla kvarter med pittoresk bebyggelse längs kullerstensgator som sträcker sig från Grand hotell i riktning mot Stadsparken. Det är nära till tåg och buss om du kommer resande. Vårt mötesrum ligger i bakre delen av lokalen, i anslutning till en närmast medelhavsliknande innergård.

Det är en härlig stämning här, som ger oss fin elbow grease för skrivandet och samtalen om skrivande och liv. Faktum är att August Strindberg bodde på denna adress från december 1898 till juni 1899 – alltså upplevde han innergården och huset, Lyckbergska gården, vid precis denna årstid. Under sitt halvår här var han också extremt flitig: han skrev inte mindre än fyra skådespel, bland annat ”Gustav Vasa” och en berättelse.

Vi blir en liten grupp på max 6 personer som möts i samtal och skrivövningar denna dag. Vet du redan nu att du har speciella frågor som du vill få belysta är du välkommen att formulera dem till mig i förväg. Eller så tar vi dem samma dag. Det går lika bra. Jag tar givetvis även med mig material att jobba med under dagen.

Fakta om vår dag i Lund

Tid: Söndag 20 maj kl 12.30-16.45
Plats: Kreativator, Grönegatan 16 i centrala Lund, lätt att nå med buss, tåg, bil, cykel.
Förstärkt fika står färdigt när du kommer.
Kursavgift: 750,- inkl moms. Du som gått min workshop ”Vad vill du egentligen berätta?” betalar 600,- inkl moms.
Betalning mot faktura eller med Swish till tel nr 0708-418480.
Boka din plats redan idag till tel nr ovan eller via formuläret (du flyttas till min sajt http://www.think-tank.se.)

Varmt välkommen!

Hos Kreativator. Foto: Camilla Ländin

 

 

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i gestaltning, inspiration, skrivande, utveckling. Bokmärk permalänken.