Webbkursen I TEXTENS LANDSKAP

ÄR DET DIN TUR NU?

Vi är så nöjda efter de första omgångarna av I textens landskap del 1. Utmaningar och utveckling väntar och vi använder Google for Education (Classroom) som är en fantastiskt fint utvecklad plattform för webbkurser. Den digitala tekniken underlättar och skapar närhet i arbetet och i kommunikationen mellan oss.

Kursen riktar sig till dig som vill skriva romaner och noveller. Du får vara van som ovan, gammal kursräv eller nybörjare. Varför? Jo, du får de kreativa verktyg och begrepp som du behöver för att jobba. Inspirationen kommer medan vi engagerar oss tillsammans. Vi utgår från var du befinner dig men har också siktet mot dina mål. Vi fördjupar frågeställningarna från gång till gång, från kurs till kurs. I många andra sammanhang är kunskaper kumulativa, dvs. de bygger på varandra. I den här typen av gestaltning är det lite annorlunda, mer som ringar på vattnet.

NÄR?
Måndag 3 juni.

VAD?
Varje delkurs är 5 veckor lång. Vi undersöker tre stora områden och fördjupar och breddar:

  • gestaltning
  • perspektiv
  • början och fortsatt struktur, slutet

I begreppet gestaltning gömmer sig förstås flera delmoment.
Om du håller på och skriver på ett eget projekt kan du använda övningarna till att passa in där. Total tid per vecka: 4-8 timmar. Webbmötet 1-2 gånger i veckan i Hangout är en timme långt.

HUR?
Du får introduktion till momenten och uppgifter att jobba med varje vecka och en tydlig deadline.
Du ger och får respons på dina texter.
Du får ett-två webbmöten per vecka, en timme varje gång.
Du får lästips av olika slag samt filmklipp.
Du får möjlighet att diskutera skrivliv, läsning och skrivande tillsammans med likasinnade.
Du får fortsatta erbjudanden som kan vara till nytta och glädje i framtiden.

VAR?
Vi använder Google Classroom som är en plattform speciellt framtagen för kurser. Du får en inbjudan via mejl och tar dig lätt in och tar del av kursinnehållet. Vi håller även våra webbmöten via Classroom. Behöver du extra stöd och hjälp i verktygen så kontaktar du mig givetvis. Jag kan dock inte handleda i dator, platta eller nätverk.

Du anmäler dig via formulär här – följ länken. 
Pris 1495,- inkl moms som du betalar mot faktura.
När du har betalat är platsen din! Varmt välkommen! /Elisabet

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i gestaltning, litterär gestaltning, Norin, skrivande, skrivarkurs, skrivarkurser, utveckling. Bokmärk permalänken.