Funderar du på höstens skrivande?

Var du än är, vem du än är, men du vill skriva: här kommer presentation av höstens kurser. Se om där finns något passar dig, hör annars av dig med önskemål. Kortare fysiska kurser som workshops och dag- eller helgkurser kommer upp efterhand. Som alltid jobbar vi utifrån själva litteraturen, ur kreativa metoder och med samtalet som bas. Vi fortsätter med lanseringspriser under 2019 så passa på att få rörelse i ditt skrivande.  Alla online-kurser sker på snygga och lätta Google Education. Du behöver bara ladda ned Google Chrome och skaffa dig en gmail.com-adress. Välkommen!Photo cred to bruce mars  Pexels

1. I TEXTENS LANDSKAP 5-veckorskurs livekurs med två olika starttillfällen under sensommar och höst: 7 oktober och 11 november. Vi jobbar tillsammans i en liten, engagerad grupp. Ett-två webbmöten i Google Hangouts per vecka. Beräknad tidsåtgång 4-8 timmar per vecka. Passar dig som har en del erfarenhet av skrivande och/eller skrivarkurser. Pris: 1.595,- per kurs under detta år. Anmäl dig här.

2. HÖSTKURS, 12 VECKOR där vi använder ditt projekt/manus som kursunderlag. Arbetet sker tillsammans med andra i en liten grupp. Den vänder sig till dig som är van skribent och författare och som redan är igång med eller planerar att starta ett nytt projekt. Start 9 september – slut 1 december. 6-12 timmar/vecka. Lanseringspris: 7.200,-. Anmäl dig här. Denna kurs har en ledig plats i skrivande stund, vi fyller på med reservplatser.

3. PROVA? För dig som är osäker på om det skrivandet är något för dig eller om du känner är osäker på hur det är att gå en kurs online – Prova gratis 1 vecka: Vecka 35, start måndag 26 augusti. Anmäl dig via länken här. 

4. ENSKILD TEXTCOACHNING
60 minuter samtal tillsammans med dig som skriver i ett större projekt: prosa, fakta, lyrik. Du förbereder dina frågor och skickar 1-7 A4 till mig i förväg för läsning.
Jag läser din text och sedan samtalar vi om den och hur du kan komma vidare.
Pris: 500,- antingen fysisk träff i Lund eller via Skype eller Hangout.

5. LEKTÖRSLÄSNING av hela manus. Kontakta mig via formuläret. Jag beräknar den läsning du behöver och vill ha och kan återkomma med en prisidé.

/Elisabet

P.S. Oavsett vilken kurs du väljer får du tips och råd för ditt fortsatta skrivande. Dessutom: detta är inte några ensamma självstudiekurser där du blir lämnad till dig själv att hålla lågan brinnande!

Välkommen att skriva och leva flexibelt tillsammans med andra!
Anteckna dig gärna via länken här för mitt månadsbrev så missar du ingenting!

 

 

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i författarcoach, författarsamtal, flexibla kurser, gestaltning, Google, Hangouts, inspiration, kollaborativ, lektörstjänst, litteratur, litterär gestaltning, live, metodik & pedagogik, Norin, online, skrivarkurs, skrivarkurser, textsamtal, utveckling, workshop. Bokmärk permalänken.