I textens landskap, 5 veckor online-kurs

I TEXTENS LANDSKAP, 5 VECKOR är en kurs live online, nästa startdatum 11 november.

Vi jobbar tillsammans i en liten, engagerad grupp. Ett-två webbmöten per vecka. Beräknad tidsåtgång är 4-8 timmar per vecka.

Kursen riktar sig till dig som vill skriva romaner och noveller. Du får vara van som ovan, gammal kursräv eller nybörjare. Varför? Därför att du får de kreativa verktyg och begrepp som du behöver för att jobba fram dina texter. Inspirationen kommer medan vi engagerar oss tillsammans. Vi utgår från var du befinner dig men också från vart du är på väg med ditt skrivande. Vi fördjupar frågeställningarna från gång till gång, från kurs till kurs.
I många andra sammanhang är kunskaper kumulativa, dvs. de bygger på varandra. I litterär gestaltning är det annorlunda. Självklart finns jag hela tiden till hands.

VAD?
Varje delkurs är 5 veckor lång. Vi undersöker några stora områden:

  • gestaltning
  • perspektiv
  • strukturer

I begreppet gestaltning gömmer sig flera delmoment, exempelvis dialogskrivande, sinnesupplevelser, beteenden med mera. Om du skriver på ett eget projekt kan du använda övningarna till att passa in i det.

HUR?
Du får introduktion till momenten och uppgifter att jobba med varje vecka och en tydlig deadline.
Du ger och får respons på dina texter.
Du deltar i webbmöten, en vardagkväll per vecka och tre söndagkvällar under perioden.
Du får lästips av olika slag samt filmklipp.
Du får möjlighet att diskutera skrivliv, läsning och skrivande tillsammans med likasinnade.
Du får fortsatta erbjudanden som kan vara till nytta och glädje i framtiden.

VAR?
Vi använder Google Education som är en plattform speciellt framtagen för kurser. Du behöver skaffa dig ett gmail-konto och får en inbjudan via mejl. Därefter tar du dig lätt in i systemet och kan delta i kursen. Vi håller även våra webbmöten via Google. Behöver du extra stöd och hjälp så kontaktar du mig givetvis.

WEBB-MÖTEN I NOVEMBER:
Söndagkvällar kl 19.30, 1 timme framåt, samt någon enstaka tisdagkväll kl 19.30.

Den här kursen passar dig som vill undersöka ditt berättande och utveckla din förmåga att göra precis vad du vill med språk och skrivande.
Kurspris under 2019: 1.595,-. Anmäl dig här.
VIP har 10 % rabatt. VÄLKOMMEN!

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i gestaltning, litterär gestaltning, metodik & pedagogik, skrivarkurs, utveckling. Bokmärk permalänken.