Våra planer & kanske nyhetsbrev till dig?

Texten nedan är från mitt senaste nyhetsbrev om skrivande. Vill du prenumerera på dem?
De kommer inte störande ofta men kan innehålla intressant material för dig som har en dröm om att färdigställa din bok: prosa, poesi eller fakta.
Hör av dig till mig via formuläret i denna länk.
Välkommen!
WORKSHOP & HARMONISKT KONTOR
I augusti smög arbetet i gång igen för min del. Vi hade en härlig 2-dagars workshop på Hellidens folkhögskola i Tidaholm! (Min första, 30 år sedan nu med en stark hemkänsla.) Intensivt, roligt, allvarligt, passionerat blev det i denna grupp där var och en tillsammans med övriga gick till botten med sitt projekt.

Senare i höst blir det en eller ett par workshops igen. Flera har frågat efter den här speciella metoden och jag är glad att kunna ”smygsläppa” att det kommer att bli en (eller två?) i norra Småland och en i Skåne. Jag hoppas återkomma med mera information snarast.

Från 2 oktober har jag en kontorsplats, nu på Råbylunds gård, utanför Lund. Det öppnar för nya möjligheter med möten och metoder i workshops och kurser. Jag är mycket glad, eftersom jag uppfattar communityn som en harmonisk och kreativ plats. Har du vägarna förbi kan vi ses över en lunch eller fika.

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i författarcoach, flexibla kurser, gestaltning, hälsning, nyhetsbrev, Råbylunds gård, workshop. Bokmärk permalänken.