Min roman – skrivarkurs på Fridhems folkhögskola

Och efter vinter och vår kommer sommar och …

… sommaren 2024 – vecka 26 – ges min kurs med idéarbete för ett långt prosaprojekt för första gången på Fridhems folkhögskola – en av de mest populära skolorna i landet! Titta gärna på sommarens hela utbud!

Det är vi glada för och önskar nya som tidigare deltagare välkomna till den här fördjupade och fördjupande workshopen och kursen. Efter inledningen går vi på djupet också med skrivandet och tittar på hur du kan komma vidare.

Läs mera här nedan:

Varmt välkommen till en kreativ skrivarkurs där du får möjlighet att gå på djupet med dig själv och ditt romanprojekt. Vi jobbar praktiskt och lustfyllt i konkreta workshops, och fortsätter i fördjupande samtal och med egen skrivtid. Vi tar upp olika frågor som varje författare behöver ta ställning till för sig själv och sitt projekt. Du får möjlighet till fördjupade insikter som har bäring för just dig, då vi utgår från ditt eget skrivprojekt.

Vem du är:
Kanske har du en idé, men ännu inte börjat skriva. Kanske har du fastnat i ett projekt i ren och skär skrivkramp. Oavsett, så är detta en utmärkt möjlighet för dig att ta reda på hur din story egentligen ser ut och därmed skapa möjlighet att skriva den på ditt eget sätt.

Du kan förvänta dig att vi tar upp frågor som:

– Vad vill jag? Vad kan jag skriva om?
– Hur börjar jag? Var?
– Vad behöver jag besluta om i texten? – Hur gestaltar jag på ett bra sätt?
– Hur kan jag fortsätta utveckla mitt projekt?
– Vad behöver jag tänka på för min egen del? Vad behöver jag förbättra i mitt vardagsliv?

När du reser hem har du med dig nya metoder och inspiration. Du har kommit igång med ditt romanprojekt. Du har också arbetat fram en god riktning och fått bra skjuts för dig själv och ditt projekt.

Bokningen på Fridhem öppnar den 10 januari 2024: dröj inte för länge med att anmäla dig. Intresset brukar vara mycket stort. Här finns informationen du behöver.

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i Fridhems sommarkurs. Bokmärk permalänken.