Inspirationsdag på Öved 3 oktober kl 10-16

Inspirationsdag i skrivande på Övedskloster lördag den 3 oktober kl 10-16

Varmt välkommen till en inspirerande skrivdag i Övedskloster, mitt i vackraste Skåne! Vi tittar på hur du kan strukturera en berättelse och hur du hittar en lämplig dramaturgisk kurva. Roliga, gestaltande och nyttiga skrivövningar och samtal om livet som skrivande person. Samling i Kyrkohuset, vid Öveds kyrka. Medtag egen lunch, ev. sittunderlag (några stolar finns), papper, penna och/eller laptop, regnkläder, ev. kamera. Jag fixar fika. Max 7 delt. Kostnad: 500 kr som faktureras i förväg. Föranmälan till elisabet @ elisabetnorin.se eller 0708 418480. www.elisabetnorin.se

Skrivarhälsningar, Elisabet
Hitta hit: http://bit.ly/1KwXJAy

Om elisabetnorin

Skrivandet och läsandet är hjärtat i min verksamhet. Pedagogik och metodik faller in naturligt i det och är också ett ämne i sig.
Detta inlägg publicerades i gestaltning, litterär gestaltning, skrivarkurs. Bokmärk permalänken.